Leidingen als nieuw dankzij spray coating uit Swalmen

Contact

Het spray coaten van leidingen biedt uitkomst voor alle soorten leidingen in Nederland. Verouderd leidingwerk wordt in een handomdraai gerenoveerd en in kwaliteit voor vele jaren verbeterd. Eventuele beschadigingen, bijvoorbeeld door roest, breuken, scheuren, slijtage etc. verdwijnen onder een verse laag coating, die de leiding de komende jaren beschermt en weer water en luchtdicht maakt. Leidingen spray coaten is een methode die veelvuldig wordt toegepast vanwege de goede resultaten,  de relatief lage kosten en het korte tijdsbestek waarin de uitvoering plaats vindt.

Voor meer info over spray coaten, verwijzen wij u graag naar onze product video: https://youtu.be/4XJ-CJQRtFA

De leidingspecialisten van RIR Leidingtechniek B.V. verzorgen het spray coaten van leidingen niet alleen in Swalmen maar door heel Nederland.

Neem contact op

De voordelen van spray coating

Door gebruik te maken van hoogwaardige coating materialen, worden oude defecte bestaande leidingen opnieuw bruikbaar. De coating wordt aangebracht aan de binnenzijde van het leidingwerk en vormt een nieuwe water en luchtdichte laag voor de komende jaren. Dit maakt oude beschadigingen en slijtage onbelangrijk en verlengt de levensduur van het leidingwerk met minimaal 10 jaar. Leidingen gaan na spray coaten dus jaren langer mee. Het vakkundig spray coaten van leidingen valt onder onze werkzaamheden in Swalmen en de rest van Nederland.

Meer informatie

Extra kwaliteit door spray coating

Leidingen kunnen na verloop van tijd lekkage vertonen. Door veelvuldig gebruik ontstaat slijtage aan de onderdelen. Lekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel overlast zorgen. Spray coaten van leidingen wordt al veel ingezet in Nederland bij particulieren en bedrijven. Leidingwerk is weer als nieuw dankzij een nieuwe laag aan de binnenzijde. Deze methode is tevens milieubewust, kosten en tijdsbesparend. In plaats van het vervangen van de leiding, word de bestaande leiding gewoon van binnen gecoat en gaat zo weer jaren mee.

Meer informatie

Spray coating vakkundig aangebracht

RIR Leidingtechniek B.V. is werkzaam in alle facetten van onderhoud en reparaties aan leidingwerk en riolering. Het spray coaten van leidingen voor klanten in Swalmen en omstreken is slechts één van onze diensten. Deze techniek vormt een goede aanvulling op de rest van onze service. We maken gebruik van kwalitatief hoogstaande coating die we met professionele apparatuur aanbrengen om leidingen te verbeteren en vernieuwen. De coating zorgt voor een betrouwbare leiding op de korte en lange termijn!

Meer informatie