Leidingen als nieuw dankzij spray coating uit Swalmen

Contact

Het spray coaten van leidingen biedt uitkomst voor alle Nederlanders. Verouderd leidingwerk wordt in een handomdraai in kwaliteit verbeterd. Eventuele beschadigingen, bijvoorbeeld door roest, verdwijnen onder een verse coating die de leiding de komende jaren beschermt. Leidingen spray coaten is een methode die veelvuldig wordt toegepast vanwege de goede resultaten in een kort tijdsbestek. De leidingspecialisten van R.I.R. Leidingtechniek verzorgen het spray coaten van leidingen niet alleen in Swalmen maar door heel Nederland.

Neem contact op

De voordelen van spray coating

Door gebruik te maken van een coating van hoogstaande kwaliteit, worden bestaande leidingen opnieuw bruikbaar. De coating wordt aangebracht aan de binnenzijde van het leidingwerk en vormt een nieuwe laag. Dit maakt oude beschadigingen en slijtage onbelangrijk en verlengt de levensduur van het leidingwerk. Leidingen gaan na spray coaten jaren langer mee. Het vakkundig spray coaten van leidingen valt onder onze werkzaamheden in Swalmen en omgeving.

Meer informatie

Extra kwaliteit door spray coating

Leidingen kunnen na verloop van tijd lekkage vertonen. Door veelvuldig gebruik ontstaat slijtage aan de onderdelen. Lekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel overlast zorgen. Spray coaten van leidingen wordt al veel ingezet in Nederland bij particulieren en bedrijven. Leidingwerk is weer als nieuw dankzij een nieuwe laag aan de binnenzijde. Deze methode is tevens milieubewust en kostenbesparend. In plaats van het vervangen van meerdere onderdelen wordt deze vernieuwd en gaat nog jaren mee.

Meer informatie

Spray coating vakkundig aangebracht

R.I.R. Leidingtechniek is werkzaam in alle facetten van onderhoud en reparaties aan leidingwerk en riolering. Het spray coaten van leidingen voor klanten in Swalmen en omstreken is slechts één van onze diensten. Deze techniek vormt een goede aanvulling op de rest van onze service. We maken gebruik van kwalitatief hoogstaande coating die we met professionele apparatuur aanbrengen om leidingen te verbeteren en vernieuwen. De coating zorgt voor een betrouwbare leiding op de korte en lange termijn!

Meer informatie