Vakkundige rioolrelining nabij Maastricht

Contact

Rioolproblemen kunnen erg vervelend zijn. Als uw vloer opengebroken moet worden om bij het riool te kunnen bent u nog verder van huis. Gelukkig is dit niet altijd meer noodzakelijk. De experts van RIR Leidingtechniek B.V. kunnen met gespecialiseerde apparatuur uw riool inspecteren en doormiddel van rioolrelining het probleem vakkundig verhelpen.

Riool relinen nabij Maastricht

Er zijn verschillende manieren om rioolrelining toe te passen in leidingen en in het riool. Door het probleem vanaf de binnenkant aan te pakken, kunnen leidingen hersteld worden zonder veel overlast. De kwaliteit van het herstelwerk maakt dat een riool wel tot 50 jaar langer mee gaat. Dat maakt relining een duurzame en milieubewuste oplossing voor rioolproblemen.

 

Leidingen en het riool kunnen door de vakmensen van RIR Leidingtechniek B.V. ook deels gerenoveerd worden. Voor afstanden van 50 centimeter tot 100 meter is rioolrelining een efficiënte en snelle herstelmethode, zonder dat vloeren opengebroken hoeven. Wij passen de gebruikte techniek aan op het probleem en blijven altijd zoeken naar de beste oplossing voor uw rioolproblemen. Relinen is kostenbesparend, overlastbeperkend en milieuvriendelijk!

 

Rioolproblemen? Neem contact op!

Omdat rioolproblemen nooit gelegen komen zijn wij altijd bereikbaar. Wij zijn altijd bereikbaar per mail of via het contactformulier. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 07.00 tot 17.00 uur. Daarnaast staat de koffie altijd klaar in ons kantoor in Swalmen, nabij Maastricht. Kies voor vakmanschap en duurzaamheid en laat uw riool relinen door de vakmensen van RIR Leidingtechniek B.V.!