Moeiteloos leidingen frezen in Nederland met moderne techniek

Contact

RIR Leidingtechniek B.V. kan moeiteloos en efficiënt leidingen frezen met behulp van de nieuwste apparatuur. De IBAK / JS Flexigator freesrobot wordt ingezet bij het frezen in diverse soorten leidingen in Swalmen en omgeving. RIR Leidingtechniek B.V. is trots op het feit dat ze zich de eerste gebruiker mogen noemen van dit type freesrobot. De vooruitstrevende technologie zorgt voor een nog beter resultaat en is bovendien veelzijdig inzetbaar.

Neem contact op

Leiding frezen met een gespecialiseerde robot

De elektro-freesrobot van RIR Leidingtechniek B.V. kan worden ingezet in veel verschillende werkzaamheden aan leidingen. De geavanceerde techniek maakt het mogelijk om te frezen in leidingen met een diameter van 100 tot 200mm aan de binnenkant. Bij een diameter vanaf 125mm is de robot in staat om meerdere bochten van 45 graden te maken,en bij een diameter van 150 breidt dit zelfs uit tot bochten van 90 graden. Met een maximum van 60 meter heeft de freesrobot een zeer groot bereik.

Meer informatie

De leiding in zicht tijdens het frezen

Terwijl de freesrobot wordt aangestuurd om binnen in leidingen te werken, kan men meekijken dankzij twee camera’s. Deze sturen de beelden in kleur naar onze medewerker en laten zich op afstand bedienen om nog nauwkeuriger te kunnen werken. Indien nodig is het tevens mogelijk om opnames te maken tijdens het frezen van de leidingen in Swalmen en door heel Nederland.
Deze beelden kunnen later van pas komen, bijvoorbeeld om de staat van de leiding te beoordelen.

Meer informatie

Werk optimaliseren met de freesrobot

Alle werkzaamheden aan leidingen worden gemakkelijker gemaakt met deze moderne technologie. Het frezen van leidingen kan worden gecombineerd met diverse van onze diensten, waaronder deelrenovaties en relining van o.a. het riool

Dankzij het compacte systeem verlopen de werkzaamheden zonder te veel geluidsoverlast, milieubewust en energiezuinig. Zo is er bijvoorbeeld geen compressor of generator nodig om de freesrobot aan het werk te zetten!

De freesrobot is in staat om te frezen in diverse materialen;

  • Inlaten

  • Wortels

  • Beton/cement

  • Lood/ijzer

  • PVC

Meer informatie