Het probleem in beeld met rioolinspectie
in Nederland

Contact

RIR Leidingtechniek B.V. maakt voor rioolinspectie in Swalmen en heel Nederland gebruik van geavanceerde cameratechniek. Speciale rioolcamera’s geven een duidelijk beeld en lokaliseren het probleem snel, efficiënt en gemakkelijk. Voor het beste resultaat beschikken we over diverse camerasystemen, ieder met een eigen specialisme. Onze experts bekijken de camerabeelden realtime om het probleem te beoordelen. Een zender in de camera vertelt nauwkeurig waar probleemgebieden zich bevinden. Dankzij een dieptepeiling weten we exact waar en hoe diep gegraven moet worden om het probleem te verhelpen.

Neem contact op

Camera’s voor efficiënte rioolinspectie

De gespecialiseerde camera’s van RIR Leidingtechniek B.V. zijn een belangrijk onderdeel van de werkwijze. Rioolinspectie wordt in Nederland uitgevoerd met behulp van rioolcamera’s voor een helder en duidelijk resultaat. Tot 300 meter kan een camera door het riool worden geschoven of gereden en beelden verzenden. De experts van RIR Leidingtechniek B.V. lokaliseren zo mogelijke oneffenheden, verzakkingen, scheuren of vervuiling. Rioolinspectie is onmisbaar voor onze leidingspecialisten in Nederland om de beste werkwijze te bepalen.

Meer informatie

Rioolinspectie door RIR Leidingtechniek B.V.

Gespecialiseerde camera's

Gespecialiseerde camera's

Onbegrensde mogelijkheden dankzij moderne technologie. Gespecialiseerde rioolcamera’s brengen problemen helder in beeld.

Service van RIR

Service

Experts communiceren duidelijk over de werkwijze. Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan voorop.

Efficiënt werken door RIR

Efficiënt werken

Niet onnodig breken door de probleemgebieden vooraf nauwkeurig te lokaliseren.

Nauwkeurig graven met een dieptepeiling

Efficiënt werken is alleen mogelijk met relevante informatie.
De leidingspecialisten van RIR Leidingtechniek B.V. in Swalmen en heel Nederland gebruiken altijd gespecialiseerde camera’s tijdens een rioolinspectie. Behalve dat de heldere kleurenbeelden het probleem duidelijk in beeld brengen, is de zendmodule tevens een cruciaal onderdeel van deze technologie. De module verstuurt continu informatie over de exacte locatie van de camera. De experts van RIR Leidingtechniek B.V. weten dankzij de cameratechniek exact waar gegraven moet worden om het probleem bij de kern aan te pakken.

Meer informatie

Rioolinspectie met camera

De geavanceerde cameratechniek is een onmisbaar onderdeel van de rioolinspectie. De camera geeft ter plekke nuttige informatie waarmee de expert kan beoordelen welke problemen er spelen. De beelden worden ter plekke uitgelezen en beoordeeld, dit geeft duidelijkheid en vertrouwen. Beeldmateriaal kan echter ook belangrijk zijn voor andere doeleinden. Ook dit is geen probleem. De opgenomen beelden worden probleemloos opgeslagen en overgezet op andere datadragers.

Meer informatie