Rioolrelining door onze specialisten nabij Roermond

Contact

Gevestigd nabij Roermond verhelpen wij landelijk rioolproblemen, zoals lekkages, stankoverlast of steeds terugkerende verstoppingen. Het is belangrijk om eerst de oorzaak van alle ellende te achterhalen en vervolgens doelgericht het probleem in de leiding op te lossen zonder hak- en breekwerkzaamheden. Wij van R.I.R. Leidingtechniek zijn een specialist in het herstellen van bestaande leidingen. Dit doen wij door gebruik te maken van een relining van leidingen in het riool. Rioolrelining is op dit moment de beste en efficiëntste toepassing als het aankomt op het oplossen van structurele rioolproblemen. Maar wat houdt relining van het riool precies in? En waarom bent u bij R.I.R. Leidingtechniek op de goede plek als u uw riool structureel wil repareren of renoveren voor de lange termijn?

Hoe werkt riool relining & welke voordelen heeft dit?

Relining van het riool begint met een goeie en zeer uitgebreide camera inspectie van het leidingsysteem zelf. Wij komen bij u langs om de leidingen in en/of rond uw woning te inspecteren. Alle beelden worden opgeslagen en op basis van deze beelden en de informatie die wij op locatie verzamelen maken wij graag kosteloos een vrijblijvende offerte voor u. Wat er bij relining gebeurt, is dat de bestaande (defecte/verouderde) leiding wordt voorzien van een nieuwe binnenwand, hiermee wordt de oude/defecte leiding weer mooi glad en 100% water- en luchtdicht. Relining van leidingen, van bijvoorbeeld een rioleringssysteem, heeft als groot voordeel dat bij deze methodiek de oude leidingen niet verwijderd hoeven te worden. Dit scheelt een hoop hak- en breekwerk, overlast en herstel werkzaamheden. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer opdrachtgevers voor deze praktische en voordelige oplossing kiezen als het gaat om leiding reparatie / renovatie.

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken?

Vanuit de gemeente Roermond werken wij op landelijk niveau en is geen afstand ons te ver, wij willen namelijk heel graag uw probleem structureel en goed oplossen. Hebt u vragen of wilt u een vooronderzoek voor riool relining door ons laten uitvoeren? Pak dan de telefoon en maak een vrijblijvende afspraak met ons. Online aanmelden kan natuurlijk ook!